وبلاگ

ویژگی و انواع ظروف بسته بندی گوشت – چاپ و نشر آنلاین

فهرست مطالب

[ad_1]

ظروف بسته بندی گوشت
hodis

حتما برای شما هم پیش آمده است که بخواهید گوشت های بسته بندی بازاری را تهیه کنید. در این مواقع ایا به ظروف بسته بندی گوشت دقت کرده اید؟ با خود فکر کرده اید که این ظرف ها باید چه ویژگی هایی داشته باشند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن گوشت را در خود نگهداری کنند و مشکلی برای آن پیش نیاید؟

ویژگی و انواع ظروف بسته بندی گوشت

اگر شما هم این پرسش ها را با خود مطرح کرده اید و به دنبال پاسخ برای آنها هستید نگران نباشید. در این مطلب قصد داریم تا به همین موضوع یعنی ظروف بسته بندی گوشت پرداخته و در مورد اهمیت ظروف بسته بندی گوشت، قیمت ظروف بسته بندی گوشت، ویژگی های ظروف بسته بندی گوشت و … صحبت کنیم.

در صورتی که به دنبال یک مجموعه ی حرفه ای برای ارائه ی ظروف یکبار مصرف بسته بندی گوشت، ظروف بسته بندی فلزی گوشت و ظروف پلاستیکی بسته بندی گوشت هستید ما به شما سپهر پلاست را توصیه می کنیم. ما می توانید با مراجعه به سایت سپهر پلاست در مورد خدمات این مجموعه اطلاعات لازم را کسب کنید.

فرایند فرآوری بدین صورت است که ابتداگوشت و مرغ در سبدهای مخصوص گوشت و مرغ  در پیش سردکن و یا بصورت فله ای که دمای صفر درجه سانتیگراد می باشد در انبار موقت قرار گرفته و پس از آن با سبدهای حمل گوشت و مرغ  به سالن عملیات گوشت و مرغ  هدایت شده و در این سالن تمامی عملیات فرآوری صورت می گیرد .

 

بیشتر بخوانید:

در این مقاله می خوانید

مزیت استفاده از پاکت های بسته بندی

بسته بندی های جدید شیر استریل پگاه

 

قطعات گوشت و  مرغ به دو صورت شامل گوشت و مرغ  با استخوان و گوشت و مرغ  بدون استخوان تفکیک شده و در ظروف یکبار مصرف قرار گرفته و روی ظروف یکبار مصرف با سلفون بسته بندی می شوند، سپس توزین شده و جهت عملیات انجماد وارد پیش سردکن ثانویه می شود و پس از نگهداری در دمای 10درجه سانتیگراد آماده عرضه به بازار (عرضه به صورت گرم ) یا نگهداری در تونل انجماد بمدت 4 ساعت و سپس نگهداری در سردخانه (عرضه به صورت سرد) می باشند.

و بقیه موارد که شامل پوست ، دل و جگر ، بال و گردن و اسکلت گوشت و مرغ  می شود تفکیک شده و در سبدهایی جداگانه به بازار فرستاده می شوند

خصوصیات ظروف بسته بندی گوشت عبارتند از:

ظروف های بسته بندی مواد غذایی باید تاییده ی سازمان غذا و دارو را دارا باشند(پروانه بهداشت)

بدنه ظروف باید بدون هرگونه حباب و روزنه ایی باشد تا از فاسد شدن و تغییر رنگ دادن محصول جلوگیری کند.

رنگ ظروف باید یکدست و بدون هاله باشد

استحکام و ضربه پذیری بالایی داشته باشد ظرف هایی با کیفیت پایین(با مواد ضایعات) تولید شده در اثر ضربه و جابه جایی شکننده هستند.

 قابلیت سیل وکیوم و سلفون شدن

تحمل دمای تونل انجماد و یخچال ها(ظروفی که با مواد بی کیفیت و غیربهداشتی تولید شده باشند در تولن انجماد میشکنند و خرد می شوند)

تحمل ضربه پس از تونل انجماد

header footer bg1

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

20 − 15 =