وبلاگ

طرح ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ – چاپ و نشر آنلاین

فهرست مطالب

[ad_1]

کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ
hodis

 طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ   در کشتارگاه‌های طیور در سطح شهرستان اجرا می‌شود.

به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایرنا -“مجید حاتمی نیا روز سه شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ با پشتیبانی اداره کل دامپزشکی استان خرم آباد به منظور بررسی وضعیت بهداشتی کشتار مرغ در کشتارگاه ها و پایش کیفیت محصول نهایی پس از بسته بندی مرغ و توزیع در سطح شهر به صورت ماهیانه انجام می شود.

 

بیشتر بخوانید:

ناتوانی صنعت بسته بندی ایران در رقابت جهانی

وضعیت صنعت سورت و بسته بندی در آذربایجان غربی

کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

فاکتورهای کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

وی اظهار داشت: طی آن فاکتورهایی مانند کیفیت ظاهری و بهداشت بسته بندی، میانگین میزان خون‌ابه، وجود اجزای غیر خوراکی و حرام در داخل بسته بندی بررسی می‌شود.

وی افزود: در این طرح به منظور صیانت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از هرگونه سودجویی در کشتارگاه‌ها علاوه بر بررسی موارد بهداشتی، از حضور کارشناسان صنعت، معدن و تجارت و در صورت نیاز از حضور کارشناسان تعزیرات حکومتی در جهت پیگیری و اعمال قانون استفاده می‌شود. 

کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ 

header footer bg1
مطلب قبلیبخش 17 چاپ سیلک، چاپی منعطف

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

هشت − پنج =