وبلاگ

فهرست مطالب

[ad_1]

تماس های ویدئویی
hodis

امروزه با توجه به شیوع ویروس کرونا، برقراری ارتباط با دیگران از طریق تماس های ویدئویی از سوی کسب و کارهای مختلف گزینه ای بسیار محبوب است. آگاهی از به کار گیری جملات جادوئی در این فرایند می تواند در موفقیت تجارت شما بسیار تاثیر گذار باشد.

ویژگی تماس های ویدئویی اثر بخش

کسب و کار شما باید به طور قابل ملاحظه ای در تلاش برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف و به طور کلی همه افراد در ارتباط با آنها باشد. از این رو صرف نظر از شرایط کرونا، بسیاری از برندها برای ارائه خدمات پشتیبانی از مشتریان و تعامل با اعضای برندشان از گزینه ای مانند تماس های ویدئویی بهره می برند. این نوع از تعاملات نیاز به دانش و تکنیک هایی دارد که فرصت های طلایی در کسب و کارتان ایجاد میکند. به کار گیری جملات مناسب یکی از این تکنیک ها است که در این مقاله تعدادی  از آن ها را درج می کنیم.

جمله اول: لطفا صحبت اخیرتان را یک بار دیگر در تماس های ویدئویی تکرار کنید 

وقتی شما در تلاش برای یادداشت برداری از جملات دیگران هستید، به بهترین شکل ممکن توجه تان به آنها را نشان می دهید. به عنوان مثال، وقتی با کارمندان درباره یک موضوع کاری در تماس های ویدئویی صحبت می کنید، استفاده از چنین جمله ای ایده بسیار خوبی خواهد بود. این امر به مخاطب هدف شما نشان می دهد که به طور قابل ملاحظه ای در کانون توجه تان قرار دارد. همچنین استفاده از چنین جمله ای برای تعامل با مشتریان نیز جذاب خواهد بود. بخش روابط عمومی هر برندی در صورت استفاده از این نکته امکان جلب نظر مشتریان و حتی تبدیل شان به خریداران ثابت برند را دارد. 

 

جمله دوم: بابت سوال تان متشکرم

تشکر کردن به خاطر ارائه یک سوال امر بسیار عجیبی در میان بازاریاب ها محسوب می شود. بسیاری از افراد طرح سوال را یک ایراد اساسی در زمینه بازاریابی می دانند، به ویژه اگر از سوی مشتریان باشد. با این حال شما در فرآیند گفت وگو در  تماس های ویدئویی با مشتریان امکان استفاده بهینه از این جمله را دارید. وقتی مشتریان سوالی از شما می پرسند، باید با آغوش باز از آن استقبال کنید، در غیر این صورت امکان تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف تان را از دست می دهید.

به عبارت بهتر، واکنش شما به سوال مخاطب هدف تان بسیار مهم تر از خود جواب است. بنابراین همیشه قدردانی از مخاطب هدف برای طرح سوال را مدنظر قرار دهید. 

 

جمله سوم: ببخشید که حرفت را قطع کردم، خیلی هیجان زده شدم

بیان میزان هیجان زدگی تان از ایده های دیگران همیشه آنها را خوشحال می کند. این امر در تعامل های رو در رو به بهترین شکل ممکن صورت می پذیرد. با این حال در مکالمات آنلاین و تماس های ویدئویی گاهی اوقات شما برای اینکه بر روی مخاطب هدف تان تاثیر مناسبی بگذارید، باید حرف‎شان را قطع کنید. این امر با هدف بیان جذابیت و کیفیت عالی ایده های آنها صورت می گیرد. شما با چنین ایده جذابی به بهترین شکل ممکن امکان تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف تان را پیدا خواهید کرد. این امر شما را در مسیر طولانی برندتان برای تعامل با مشتریان یا حتی استخدام نیروی های کار حرفه ای کمک می کند. 

بیشتر بخوانید: لزوم توجه به بازاریابی محتوایی

 

جمله چهارم: می دانم که نباید انتقاد کنم، اما

انتقاد از دیگران یا حتی نتیجه کارشان امر عجیبی نیست. بسیاری از کارآفرینان یا حتی کارمندان از این امر استفاده می کنند. نکته مهم در این میان بیان انتقادات به صورت مناسب و بدون بی احترامی به طرف مقابل است. با این حساب شما باید به طور قابل ملاحظه ای در تلاش برای رعایت ادب باشید. ایده‎ای مناسب در این میان شامل استفاده از عبارت «می دانم نباید انتقاد کنم، اما» است.

این عبارت به خوبی اهمیت طرف مقابل و ایده اش را نشان می دهد و در عین حال فضایی برای بیان انتقاد شما باز می کند. اگر شما از همین عبارت ساده برای بیان نکات به مخاطب هدف تان استفاده کنید، تاثیر جملات انتقادی بر روی آنها به طور قابل ملاحظه ای کاهش پیدا خواهد کرد. 

header footer bg1

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

فهرست مطالب