[ad_1]
معاون سازمان حفظ نباتات کشور با تأکید بر لزوم ارتقای صنعت بسته بندی، گفت: توسعه صادرات بدون توجه به توسعه صنایع بسته بندی صادراتی تحقق نمییابد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرنگار مهر، مهدی قائمیان ظهر سه شنبه در نشست بررسی مشکلات انجمن تجار و بازرگانان آستارا با بیان اینکه در صورتی که بخواهیم رویکرد صادراتی خود را به سوی کشورهای منطقه تغییر دهیم نیازمند سیستم بسته بندی مناسب هستیم، اظهار کرد: توسعه صنایع بسته بندی صادراتی، ضرورت رونق کشاورزی و صادرات در شهرستان مرزنشین آستارا است.
وی توسعه کمی و کیفی صنایع بسته بندی را ضرورت توسعه و رونق بخش صادرات در بخش کشاورزی این شهرستان مرزی دانست.
قائمیان، افزود: با وجود رونق تولید بخش کشاورزی و فعالیت چشمگیر بنادر و مرزهای گیلان در صادرات، متأسفانه بخش عمدهای از محصولات به صورت خام عرضه و صادر میشود.
وی با اشاره به وجود خلأ در صنایع تبدیلی، تکمیلی و بسته بندی میوه، تره بار و سبزیجات، ادامه داد: راه اندازی توسعه صنایع بسته بندی صادراتی بخصوص در بنادر و مناطق ویژه اقتصادی و تجاری گیلان از جمله آستارا ضروری بوده و قابلیت ارزآوری و ارزش افزوده صادرات بخش کشاورزی را چند برابر خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
کاهش مصرف پلاستیک و بسته بندی های پلاستیکی با تدابیر دولتی
عرضه سیستم جدید PureFlexo Prnting برای چاپ بسته بندی
توسعه صنایع بسته بندی صادراتی در آستارا
معاون سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه آستارا، گلوگاه صادرات محصولات کشاورزی در کشور بوده و بسترهای صادراتی آن نامناسب است، گفت: تلاش بر این است که آمار صادرات کشور از مرزهای سه گانه آستارا در استان گیلان افزایش یابد.
وی، با تاکید بر ضرورت افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و استاندارد بودن آنها، گفت: هر هفته جلسههایی را با انجمنهای صادرکنندگان فعال در سطح کشور داریم و در این جلسات تلاش میکنیم تا حداقل مشکلات را برای صادرکنندگان داشته باشیم.
قائمیان، با اشاره به اینکه کلینیکهای فعال موظف هستند تا محصولات کشاورزی را از صفر تا صد کنترل کنند، اظهار کرد: کلینیکها به جای مستقر شدن در پایانه باید در محلهای سورتینگ و بسته بندی مستقر شوند.
[ad_2]
Source link
وبلاگ