[ad_1]
محمود آموزگار، در برنامه «تقاطع فرهنگ» رادیو فرهنگ، موانع تشکیل اتحادیه کشوری نشر را به دو حوزه قانون گذاری و اجرایی مرتبط دانست و گفت: تا رسیدن به چنین مقصودی فاصله داریم.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از رادیو گفتوگو، محمود آموزگار، نایب رئیس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان تهران در برنامه «تقاطع فرهنگ» رادیو گفت و گو درباره دغدغه تشکیل اتحادیه کشوری نشر، ناشران و کتاب فروشان از سوی فعالان این صنف را این گونه تشریح کرد: ما تا رسیدن به چنین مقصودی فاصله داریم که این مهم به بدنه صنف نشر مربوط می شود.
برخی موانع تشکیل اتحادیه کشوری نشر
وی نسبت به لزوم آمادگی لازم و اقدام جمعی برای تشکیل اتحادیه کشوری گفت: این مسئله نیاز به آموختن دارد و شناخت و فهم به میزان زیادی به این موضوع کمک میکند.
آموزگار، با اشاره به وجود دو اتحادیه استانی در قم و تهران ادامه داد: غیر از دو اتحادیه استانی قم و تهران، سایر شهرستان ها دارای تعاونی های نشر هستند. در دو اتحادیه قم و تهران، با محدودیت های جغرافیایی روبرو هستیم. اگر کسی خواستار تاسیس دفتر نشر از پل چمران به بالا در تهران باشد، با مشکلات جدی روبرو است، و نیازمند مراجعه به اتحادیه ای در شهرستان شمیرانات است.
نایب رئیس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان تهران، با تاکید بر اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم همکاری صنف و دولت قابل توجه بود افزود: اقناع در دولت ایجاد شد که همیاری صنف، کمک های بسیاری به خود آن ها است. برخی موانع متوجه حوزه قانون گذاری و بخشی ناظر بر اجرا است. تشکیل اتحادیه کشوری نشر در حال حاضر از سوی دولت میسر است و نباید منتظر ماند تا قوانین تغییر کند.
بیشتر بخوانید: ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نشر
درک ایجاد اتحادیه کشوری نشر در رأس وزارت ارشاد
آموزگار در رادیو گفت و گو با بیان اینکه درک ایجاد اتحادیه کشوری نشر در رأس وزارت ارشاد ایجاد شده است، ادامه داد: مجموعه فرهنگ کشور، دینِ زیادی به قلم و اهل قلم دارد؛ چراکه اگر این قشر نباشند، شاخه های دیگر فرهنگ و هنر وامیمانند.
وی همچنین 14 تیرماه، روز قلم را تبریک گفت و به نقش موثر نویسندگان در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور تاکید کرد.
[ad_2]
Source link
وبلاگ