وبلاگ

صنعت چاپ تبریز یکی از قطب‌های تولیدی کشور – چاپ و نشر آنلاین

فهرست مطالب

[ad_1]

صنعت چاپ تبریز
hodis

می‌توانیم با استفاده از دانش صنایع تبدیلی، نفت خام را به مواد اولیه تبدیل کرده و علاوه بر بی‌نیاز کردن خودمان از واردات، در این حوزه صادرت نیز داشته باشیم. رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران در ادامه اظهار داشت: صنعت چاپ تبریز یکی از قطب‌های تولیدی کشور است.

مسعود بحریه رئیس اتحادیه صنعت چاپ شهرستان تبریز است؛ وی درباره چگونگی وضعیت صنعت چاپ این استان به خبرنگار چاپ و نشر آنلاین گفت: این روزها به دلیل گسترش فضای مجازی و کمرنگ شدن نقش کاغذ در بسیاری از کارهای اداری و تبلیغاتی صنعت چاپ در بخش فرهنگی و چاپ کتب ضعیف شده است؛ اما این حوزه همچنان در رسته بسته‌بندی قوی است و می‌توان به آینده آن امیدوار بود. صنایع تولیدی همواره نیازمند بخش بسته‌بندی هستند و خوشبختانه تبریز نیز یکی از قطب‌های مهم صنعتی و تولیدی در کشور به‌حساب می‌آید؛ از همین رو این صنعت در بخش لیبل، اتیکت و پوشش موفق‌تر عمل کرده است.

وی در ادامه افزود: همان‌طور که می‌دانید صنعت چاپ در ایران از شهر تبریز به سایر نقاط کشور انتقال پیدا کرده است؛ این حوزه به دلیل ماهیتی که دارد باید چند وقت یک‌بار به‌روزرسانی شود، به‌روزرسانی نیز در صورت ارتباط ما با کشورهای دیگر امکان‌پذیر خواهد بود و لازم است تا مسئولان با درایت به این موضوع توجه کرده و گام‌های مؤثری در جهت برقراری ارتباط با جهان بردارند.صنعت چاپ تبریز نیز از این قاعده مستثنی نیست و نیازمند ارتباط است.

صنعت چاپ تبریز

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران شهرستان تبریز بیان داشت: کشور ایران به دلیل داشتن ذخایر نفتی غنی قادر است تا مواد اولیه لازم برای صنعت چاپ را فراهم کند؛ با استفاده از صنایع فعال در بخش پتروشیمی و شیمی نفت، کشور ما قابلیت‌های فروانی در تولید مواد اولیه دارد. باید توجه داشت که صنعت چاپ ازجمله رشته‌هایی است که همواره می‌تواند اشتغال‌زا باشد. تولید همواره وجود خواهد داشت و لذا صنعت چاپ نیز همیشه مورد نیاز خواهد بود. هر محصولی نیازمند به پوشش، لیبل و بسته‌بندی است. یک بسته‌بندی مناسب سبب ایجاد ارزش‌افزوده مناسبی برای کالای تولیدشده خواهد شد. 

بیشتر بخوانید:

صنعت چاپ استان تبریز و پتانسیل های قوی برای رشد

همگام با تغییرات روز در صنعت چاپ استان سمنان

 

صادرات در صنعت چاپ تبریز 

بحریه همچنین به ظرفیت بالای کشور ایران برای تولید کالاهای غیرنفتی اشاره کرد و افزود: صنعت چاپ ایران قادر است با تولید محصولات چاپی از صادرات خام نفتی و خام فروشی جلوگیری کند. به این معنا که ما می‌توانیم با استفاده از دانش صنایع تبدیلی، نفت خام را به مواد اولیه تبدیل کرده و علاوه بر بی‌نیاز کردن خودمان از واردات، در این حوزه صادرت نیز داشته باشیم. رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران در ادامه اظهار داشت: شهر تبریز یکی از قطب‌های تولیدی کشور است.

صنعت چاپ تبریزنیازهای چاپی این منطقه قبل از انقلاب توسط ترکیه و تهران تأمین می‌شد؛ اما خوشبختانه در حال حاضر با سرمایه‌گذاری و حمایت مسئولان کارهای خوبی در زمینه‌های چاپ، پیش از چاپ و پس از چاپ انجام‌شده تا اکنون ما علاوه بر جوابگویی نیازهای استان قادر باشیم به دیگر مناطق کشور نیز خدمات چاپی خوبی ارائه دهیم. قابل ذکر است که ما با این پشتوانه صادرات خوبی نیز به کشورهای همسایه داشته و داریم.

وی در پایان درباره اتحادیه صنعت چاپ تبریز و عملکرد آن اظهار داشت: اتحادیه چاپخانه‌داران تبریز دارای 175 واحد چاپخانه افست، هلیو، فلکسو؛ 300 واحد تکثیر و خدمات کامپیوتری؛ 20 واحد صحافی؛ 65 واحد جعبه سازی؛ 17 واحد لیتوگرافی؛ 30 واحد مهر، گراور و کلیشه‌سازی و همچنین 80 واحد صنوف همگن (کارتن‌سازی، طلاکوبی، خدمات پس از چاپ و…) است که همگی نیز پروانه فعالیت در این حوزه را دارند. اتحادیه علاوه بر انجام وظایف روتین خود به حمایت از حقوق همکاران در بخش‌های مختلفی همچون دارایی و وزارت کار نیز مشغول است. همچنین یکسری برنامه‌های آموزشی به‌منظور رشد و ارتقا دانش همکاران و چاپخانه‌داران در زمینه چاپ توسط اتحادیه انجام ‌شده است.

header footer bg1

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

فهرست مطالب