وبلاگ

خودکفایی ایران در تامین کاغذ بسته بندی – چاپ و نشر آنلاین

فهرست مطالب

[ad_1]

تامین کاغذ بسته بندی
hodis

معاون امور اقتصادی وزیر تعاون با اشاره به خودکفایی در تولید و تامین کاغذ بسته بندی و واردات نیمی از نیاز کاغذ تحریر، گفت: از سال ۹۷ به امروز سود شستا از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به ۳۲ هزار میلیارد تومان و سود صندوق بازنشستگی کشوری نیز از ۲ هزار میلیارد تومان به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ حجت‌اله میرزایی معاون‌ امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کاغذ، مقوا و صنایع سلولزی در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: صنعت سلولزی، صنعتی پویا و رو به رشد در حوزه تکنولوژی، سبد تنوع محصولات و انطباق با نیازهای مشتری از جمله در صنایع ساختمان، بسته بندی است.

وی با اشاره به اینکه محصولات این صنعت عمدتا به عنوان کالای واسطه‌ای مصرف می‌شود، افزود: خوشبختانه بر خلاف گذشته تحول و پویایی خوبی در این صنعت رخ داده و این روند ادامه دارد و طی چند سال گذشته واحدهای جدیدی در داخل کشور به این صنعت اضافه شده‌اند.

 

تامین کاغذ بسته بندی به عنوان کالای استراتژیک

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تولید و تامین کاغذ بسته بندی بیان داشت: در تامین کاغذ بسته بندی به عنوان کالایی استراتژیک و صنعت پشتیبان کاملا در داخل کشور خودکفا هستیم اما در تولید کاغد تحریر نیمی از نیاز کشور را وارد می‌کنیم که نیازمند تغییر جدی در سیاست دولت مبنی بر حمایت از تولید داخلی است.

tehran exhibitio 2021

میرزایی گفت: در حوزه چوب امروز بخش بزرگی از بازار در دست کشورهای خارجی است و به نظر می‌رسد در سیاست‌گذاری ما صیانت از جنگل‌ها اولویت اصلی است که به‌ صنعت کاغذ و چوب آسیب زده است و شاید بتوان با راهی میانه همانند تجربه کشورهای پیشرو در این صنعت آن را جبران کرد.

بیشتر بخوانید: رفع نیاز داخل و صادرات انواع کاغذ بسته بندی

سود ۲۷ برابری شستا از سال ۹۷

وی در پاسخ به سوال اعلام میراث و اقدامات ارزشمند وزارت تعاون و معاونت امور اقتصادی برای دولت آینده ادامه داد: تجدید سازمان، سودده‌کردن و شفاف‌سازی بنگاه‌های وابسته به صندوق بازنشستگی از جمله اقدامات ارزشمند و گام‌های بزرگی انجام گرفته در این دولت است.

معاون امور اقتصادی وزیر تعاون اضافه کرد: در تجدید سازماندهی تقریبا تمامی شرکا‌های زیان‌ده، غیرضروری و کاغذی حذف، ادغام و واگذار شدند و امروز می‌توان گفت که در شستا و صندوق بازنشستگی کشوری از این قبیل شرکت‌ها وجود ندارد.

میرزایی با اشاره به ادغام تعدادی از هلدینگ‌ها و فعال‌سازی پروژه‌ها و بهره‌برداری بخش عمده این پروژه‌ها، گفت: با ایجاد ۱۰ سامانه شفافیت در بنگاه‌های اقتصادی مربوطه شفافیت حداکثری پدیدار شد و امروز تمامی دارایی‌ها، اموال، پرونده‌های حقوقی و قضایی و تراکنش‌های مالی و بازرگانی این شرکت‌ها شفاف و قابلیت رصد و پایش عمومی را دارد.

وی با اشاره به افزایش شستا از ۱۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ به ۳۲ هزار میلیارد تومان رسیده است، تصریح کرد: سود صندوق بازنشستگی کشوری نیز از ۲ هزار میلیارد تومان به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و این به معنی دستیابی سطح بازدهی بی‌سابقه‌ای توسط بنگاه‌های وابسته به صندوق بازنشستگی است.

header footer bg1

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

فهرست مطالب